DESIGN AF FLYER | ØG DIN OMSÆTNING FRA 995,-

– Lad Voss Design stå for layoutet af jeres kommende flyers, så sørger vi for at de kan sælge!

Idé

Processen starter med idéudviklingen. Det er yderst vigtigt at vi forstår hinanden! og det er derfor vigtigt at i fortæller os om alle jeres ønsker og krav til det færdige produkt, så vi har noget konkret at designe udfra.

 

Design

Efter en grundig introduktion af jeres virksomheds ønsker og krav påbegynder vi selve design-fasen. Det er nu jeres kommende produkt bliver skabt! – Tidshorisonten varierer alt efter opgavens omfang.

 

Feedback

Måske den vigtigste fase: De udarbejdede forslag til jeres opgave sendes til kontaktpersonen i det enkelte projekt, hvorefter ønskede justeringer returneres til os. Det er nu, det færdige produkt skal skabes – Glæd jer.

 

Z

Resultat

Vi udfører nu de nødvendige justeringer, hvorefter de reviderede designs sendes på ny. Når designet er godkendt fra jeres side, sendes de nødvendige filtyper, klar til tryk. – Pssst. Vi samarbejder med mange trykkerier!!

 

Har du brug for unikke Flyers?

En flyer er noget af det bedste markedsføringsmateriale der findes! En flyer fylder nemlig lidt mere end et visitkort, men mindre end en brochure. Du kan derfor informere din målgruppe om jeres vigtigste budskaber og produkter, på en flot og præsentabel måde.

Design af flyers

Vi starter altid ud med at klargøre alle nødvendige informationer fra kunden, som skal indgå i flyerens design. Derefter går vi igang med idéudviklingen, hvor vi tegner nogle skitser over, hvordan jeres flyer eventuelt kunne se ud! Når vi har fundet den bedste idé producerer vi et færdigt design, som tilsendes jer – så i har mulighed for at komme med kritik inden den godkendte flyer sendes til tryk.
Vi samarbejder desuden med diverse trykkerier og kan derfor tilbyde gode priser på selve tryksagerne.

Flyer Design A5/A6

Design af for- og bagside i farver. Prisen er eksklusiv tryk af flyers. De kan for eksempel bruges online.

 

995,-

500 Flyers

Prisen indeholder design af for- og bagside i farve. Samt 500 stk. flyers sendt direkte til din dør.

 

1695,-

1000 Flyers

Prisen indeholder design af for- og bagside i farve. Samt 1000 flyers sendt direkte til din dør.

 

2095,-