DESIGN AF FOLDERE | ØG DIN OMSÆTNING FRA 1595,-

– Lad Voss Design stå for layoutet af jeres kommende foldere, så sørger vi for at de kan sælge!

Idé

Processen starter med idéudviklingen. Det er yderst vigtigt at vi forstår hinanden! og det er derfor vigtigt at i fortæller os om alle jeres ønsker og krav til det færdige produkt, så vi har noget konkret at designe udfra.

 

Design

Efter en grundig introduktion af jeres virksomheds ønsker og krav påbegynder vi selve design-fasen. Det er nu jeres kommende produkt bliver skabt! – Tidshorisonten varierer alt efter opgavens omfang.

 

Feedback

Måske den vigtigste fase: De udarbejdede forslag til jeres opgave sendes til kontaktpersonen i det enkelte projekt, hvorefter ønskede justeringer returneres til os. Det er nu, det færdige produkt skal skabes – Glæd jer.

 

Z

Resultat

Vi udfører nu de nødvendige justeringer, hvorefter de reviderede designs sendes på ny. Når designet er godkendt fra jeres side, sendes de nødvendige filtyper, klar til tryk. – Pssst. Vi samarbejder med mange trykkerier!!

 

Design af Foldere:

Foldere i deres utallige former, er et af de grundlæggende elementer i en effektiv markedsføring. Den informerer modtagerne om netop dine produkter og tjenester, men samtidig skal den også helst slå konkurrenterne ud af kurs. Det er derfor vigtigt at designet og indholdet danner en rød tråd.

Hos Voss Design er vi overbevist om at vi kan skabe foldere, der er slagkraftige, informative, mindeværdige og unikke, som samtidigt skiller sig ud fra mængden.

Som med alle vores projekter, starter et nyt folder design med et blankt stykke papir. Hver folder, fortjener hver sit koncept. Og alle vores koncepter udvikles friskt og unikt fra bunden af. Vi bruger Adobe-programmerne Photoshop, Illustrator og InDesign – alt afhængig af formålet.

Teksten er altid det vigtigste, da det er den, som informerer modtageren om dine produkter. Men det, som får netop dine foldere til at skille sig ud fra mængden er de grafiske designelementer. Stærke fotografiske billeder er derfor ofte af afgørende betydning, og har du ikke selv de nødvendige billeder, køber vi gerne nogle stock-fotos på dine vegne, så resultatet kan blive af højeste kvalitet.

Vores mål er at fange modtageren ved første øjekast, så folderen ikke bare ender i affaldsspanden.

Hos Voss Design samarbejder vi med flere trykkerier. Vi kan derfor tilbyde stort set alle former for tryksager – og så endda til nogle af Danmarks billigste priser!

Voss Design udvikler den type tryksag, som passer dine behov bedst. Og vi er stolte over vores unikke kreativitet, målrettede designs og topkvalitet.

 

Design af Foldere

Design af 3-fløjet folder i A4 størrelse. Prisen er eksklusiv tryk af folderen. De kan for eksempel bruges online.

1595,-

500 Foldere

Design af 3-fløjet folder i A4 størrelse. Prisen er inklusiv 500 foldere leveret til din dør. Trykt i farver.

2595,-

1000 Foldere

Design af 3-fløjet folder i A4 størrelse. Prisen er inklusiv 1000 foldere leveret til din dør. Trykt i farver.

3195,-

Kontakt os endelig!