DESIGN AF PLAKATER | VIS DIT BUDSKAB FRA 1495,-

– Lad Voss Design stå for layoutet af jeres kommende Plakater, så sørger vi for at de kan sælge!

Idé

Processen starter med idéudviklingen. Det er yderst vigtigt at vi forstår hinanden! og det er derfor vigtigt at i fortæller os om alle jeres ønsker og krav til det færdige produkt, så vi har noget konkret at designe udfra.

 

Design

Efter en grundig introduktion af jeres virksomheds ønsker og krav påbegynder vi selve design-fasen. Det er nu jeres kommende produkt bliver skabt! – Tidshorisonten varierer alt efter opgavens omfang.

 

Feedback

Måske den vigtigste fase: De udarbejdede forslag til jeres opgave sendes til kontaktpersonen i det enkelte projekt, hvorefter ønskede justeringer returneres til os. Det er nu, det færdige produkt skal skabes – Glæd jer.

 

Z

Resultat

Vi udfører nu de nødvendige justeringer, hvorefter de reviderede designs sendes på ny. Når designet er godkendt fra jeres side, sendes de nødvendige filtyper, klar til tryk. – Pssst. Vi samarbejder med mange trykkerier!!

 

Design af Plakater:

En plakat er en sjov og personlige måde, hvorpå du kan sætte dit eget præg på et rums udseende. Uanset om det er til din stue, dit værelse eller dit kontor. Hos Voss Design  har du mulighed for at få designet din egen plakat.

Plakaterne er også perfekt som Reklamemateriale. I storbyerne ser man ofte reklamer for diverse shows, forestillinger, produkter og andre services. Netop denne form for Plakater har vi stor erfaring i at designe.

Hvis du er intersseret, så kan du også købe en ramme til din plakat, så den vil fortsætte med at se lige så flot ud, som lige da du købte den.

Plakat Design

Design af forside i farver. Prisen er eksklusiv tryk af plakater. De kan for eksempel bruges online.

 

 

1495,-

100 Plakater

Prisen indeholder design af plakat i farve. Samt 100 stk. plakater sendt direkte til din dør. størrelse A2

 

 

2495,-

500 Plakater

Prisen indeholder design af plakat i farve. Samt 500 stk. plakater sendt direkte til din dør. størrelse A2

 

 

3195,-

Kontakt os endelig!