Google Adwords

Google-AdwordsGoogle Adwords vejledning:

  • Bruger du for mange penge på Google i forhold til din virksomheds indtægter?
  • Eller bruger du slet ikke Google Adwords og mangler kunder?
  • Så burde du overveje at købe Voss Design’s egen Google Adwords Vejledning…

Denne vejledning er en rigtig god investering for dem, som skal til at arbejde med Google Adwords annoncer for første gang, eller kun har meget lidt forstand på det.

Adwords annoncer kan være penge lige ud i luften, hvis man bruger dem forkert – og vi taler af erfaring! Man kan faktisk komme til at bruge flere penge på Adwords annoncer end man tjener på sine kunder og netop derfor er det vigtigt at komme godt fra start.


Voss Design har udarbejdet en vejledning, som hjælper dig med at skabe dine kampagner & annoncer til din hjemmeside, fra start til slut.
Det er en kort og brugervenlig vejledning, skrevet på forståeligt dansk, uden avancerede branche formuleringer. Den sørger for at du på få timer kan få nogle gode annoncer, som burde skaffe kunder til din virksomhed hurtigt og billigt.

Den forklarer dig simpelthen, hvordan du gør trin for trin – så du får den bedst mulige start!


Hvad koster vejledningen så?

500 kr. inkl. Moms,
 er svaret.


Er det ikke lidt dyrt? Tænker du muligvis.
Jo måske, hvis man kan finde ud af at oprette sine annoncer hos Google i forvejen… Men hvis vi personligt hos Voss Design kunne have sluppet med at give 500,- for en vejledning i tidernes morgen, som styrede os uden om alle begynderfejlende – så havde vi været meget taknemmelige…
Mange virksomheder har på den hårde måde, mistet flere tusinde kroner pga. fejl på Google Adwords annoncerne – Og dem vil vi med denne guide forsøge at hjælpe dig uden om.

Så er du nybegynder med Google Adwords, så bestil vores guide nedenfor!
Det er en god investering for dig og din virksomhed…


Bestilling af: “Voss Design; Google Adwords Vejledning”

Bestil din vejledning i dag, og modtag den inden for 48 timer!