Grafisk Design og Layout i alle afskygninger!

– Voss Design har nogle af Danmarks absolut bedste Priser.

Grafisk Design og Visuel identitet

Hos Voss Design har vi specialiseret os i alt inden for grafisk design og visuel identitet. Vi lægger vægt på god kvalitet, god service og fair priser uden skjulte gebyrer!

Vi har stor erfaring med design af bl.a.:

  • Visitkort, Flyers, Foldere og Brochurer
  • Kataloger, Aviser, Blade og Bøger
  • Emballage Design, Reklamer og Bannere
  • Menuer, Salgsmapper, Plakater og Postkort

Nedenfor kan du læse lidt mere uddybende om de forskellige former for Grafisk Design.

grafisk designer - vossdesign.dk

Brochurer (Tryksager til markedsføring)

Brochurer i deres utallige former, størrelser og formater. Herunder foldere, flyers og kataloger, er et af de grundlæggende elementer i en effektiv markedsføring. Ofte er det brochuren snarere end sælgeren, der fungerer som den første introduktion af din virksomhed til en potentiel kunde. Den informerer modtagerne om netop dine produkter og tjenester, men samtidig skal den også helst slå konkurrenterne ud af kurs. Det er derfor vigtigt at designet og indholdet danner en rød tråd.

Hos Voss Design er vi overbevist om at vi kan skabe brochurer, der er slagkraftige, informative, mindeværdige og unikke, som samtidigt skiller sig ud fra mængden.

Som med alle vores projekter, starter et nyt brochure design med et blankt stykke papir. Hver brochurer, fortjener hver sit koncept. Og alle vores koncepter udvikles friskt og unikt fra bunden af. Når vi designer Flyers, foldere, brochurer og kataloger, bruger vi Adobe-programmerne Photoshop, Illustrator og InDesign – alt afhængig af formålet.

Teksten er altid det vigtigste, da det er den, som informerer modtageren om dine produkter. Men det, som får netop dine brochurer til at skille sig ud fra mængden er de grafiske designelementer. Stærke fotografiske billeder er derfor ofte af afgørende betydning, og har du ikke selv de nødvendige billeder, køber vi gerne nogle stock-fotos på dine vegne, så resultatet kan blive af højeste kvalitet.

Vores mål er at fange modtageren ved første øjekast, så brochuren ikke bare ender i affaldsspanden.

Hos Voss Design samarbejder vi med flere trykkerier. Vi kan derfor tilbyde stort set alle former for tryksager – og så endda til nogle af Danmarks billigste priser!

Voss Design udvikler den type tryksag, som passer dine behov bedst. Og vi er stolte over vores unikke kreativitet, målrettede designs og topkvalitet.

Kontakt os endelig!