Juletilbud: Professionelt Logodesign til din virksomhed | Kun 1995,-

Unikt Logodesign

Vores logodesigns er nogle af Danmarks absolut bedste til prisen. Unikke, professionelle og af højeste kvalitet.

100% Tilfredshed

Voss Design har erfaring fra Danmarks største virksomheder, og kan dermed sikre, at ALLE vores kunder er tilfredse.

Den Perfekte Mappe

Voss Design leverer altid en fuldkommen mappe, med de filer du behøver – Også den vigtigste og skalérbare vektorfil.

Super Pris | 1995,-

Vores mål er at levere den højeste kvalitet på markedet, til en pris hvor alle kan være med! – Vil du også være med??

Logoet er dit ansigt udadtil!

Logoet et det symbol som offentligheden og kunderne identificere virksomheden, dens produkter og tjenester på. Det adskiller dig fra konkurrenterne og gør kunderne bevidste om netop din virksomheds værdier og stil. Et veldesignet logo vil vække anerkendelse samt fremme virksomhedens ansigt udadtil.

Vores grundregler:

Hos Voss Design har vi stor erfaring i at arbejde med logodesign, og vi mener, at de bedste logoer er karakteristiske, relevante, enkle – og bør ikke kræve megen fortolkning. Vi følger et sæt grundregler for alle vores logo designs. Logoet skal være: letlæselig, øjeblikkeligt genkendelig, let at beskrive, maks indholde 3 farver, se godt ud i sort og hvid, samt være hensigtsmæssigt på tværs af alle platforme.

Kontakt os endelig.

13 + 5 =

 

 

 

 

KONTAKT OS ENDELIG

Vi udforsker jeres branche!

Det er denne opmærksomhed på detaljer allieret med sand kreativitet, der har leveret Voss Design stor succes i skabelsen af logo design. Uanset om det er at skabe et helt nyt logo fra bunden eller modernisering af et eksisterende, stræber vi altid efter at forstå virksomhedens branche og dens position på markedet.

Designets begyndelse:

Efter udforskningen, vender vi opmærksomheden mod selve designet af det kommende logo. Grundet vores store erfaring tilbyder vi stor feksibilitet i vores tænkning. Rå ideer og koncepter skitseres på et papir før de bedste muligheder videreudvikles på computeren. Ved hjælp af moderne og effektiv software arbejder vi os hen i mod et design, som opfylder vores grundregler. Dette design præsenteres for kunden, som nu kan komme med input og ønsker til eventuelle rettelser, før den afsluttende fase.

Højeste kvalitet!

Vi er stolte af vores evne til at levere højkvalitets logoer i alle nødvendige formater, samtidig med at prisen holdes nede.

Ved hjælp af Adobe Illustrator producerer vi logo design i de mest velansete filtyper – Og vi har ALDRIG kopieret andres logodesign, brugt stock illustrationer, billeder og clip-art til design af vores logoer. Vi udvikler selv alle logoer, og modificere diverse skrifttyper samt om nødvendigt designer skrifttypen fra bunden. På den måde kan du altid være sikker på et 100% unikt resultat.
Hos Voss Design sørger vi for at du modtager dit nye logo i alle nødvendige filtyper! AI, EPS, JPEG, PNG og PSD.
På den måde kan du anvende dit logo til alt! F.eks. Hjemmesider, Visitkort, Bannere, Skilte etc.

Bestil dit logo hos Voss Design i dag – Så fortryder du ikke dit valg.